וואלה - יניב גרנות - לחץ על קרא עוד לקריאת הכתבה במלואה לכניסה לכתבה רובם היו מנצלים את ההזדמנות כדי לעשות חושבים. חלק היו קופצים על ההפוגה הכפויה, ש"סונכרנה" ממילא עם החופש הגדול, ויוצאים לנפוש קצת עם הילדים. אחרים היו מורידים הילוך, מסדירים נשימה ודופק - ומהססים. כך או כך, כמעט כולם היו מתלוננים, מתבכיינים, מתעצבנים ומתייאשים. אבל לא האנשים שעושים את "פריז טקסס". פחות מחודש עבר מאז ששריפה כילתה את מזללת ההמבורגרים המצליחה באזור הבורסה של רמת גן, המשטרה עדיין תרה אחר פיענוח, אבל מסעדה חדשה כבר הוקמה כמה מאות מטרים משם. ימים ספורים של הרצה משוגעת ומיוזעת, התנפלות המונית מוצדקת כבר מורגשת, ובקרוב גם העוגן של מתחם המכולות יקום מהאפר, ינער את עצמו, ויחזור להאכיל את סובביו. כן, שני מקומות במקום אחד. זה לא מהלומת-נגד. זה נוק-אאוט. זה לא קאמבק. זה שיעור לחיים. השריפה הכניסה אותנו להלם, והפתיחה הגבעתיימית הגבירה אותו, אבל ביקור במקום סידר מהר מאוד את הראש, ועוד יותר מהר את הבטן. התפריט שועתק כמעט במלואו - עוגן שמנמן של המבורגרים (כולם בגודל 220 גרם, כולם מ-100% בשר בקר מיושן מגידול מקומי), שני כריכים בדמות ספייסי קריספי צ'יקן וסלופי ג'ו, מנות-צד מצוינות, שני סלטים, שתי גירסאות כנפיים, ו"אולטימייט צ'יפס" עתיר שחיתויות. אה, ומקרר. קשה עד בלתי אפשרי לדעת מה עבר בראש של יואב גוטמן, איתמר וינטרוב וערן בכור מול האש מאכלת החלומות שהזעיקה אותם באמצע הלילה לקונטיינרס. קשה עד בלתי אפשרי להבין מאיפה השלישייה הזאת לקחה אנרגיה כדי לא להתייאש, להגיד לחברים ולבני משפחה שעכשיו זה בדיוק *לא* הזמן לנוח, ולצאת שוב לדרך. התוצאה היא כנראה שיא ישראלי חדש בפתיחת מקום, והתבססות אורגנית לחלוטין בלב רחוב כצנלסון ההומה בגבעתיים. ככה זה אש.
קרא עודמאקו - ריטה גולדשטיין - לחץ על קרא עוד ללינק לכתבה לא רק שהמבורגריית פריז טקסס מגיעה לגבעתיים, היא גם מרחיבה לכבוד המהלך את התפריט ומציעה מבחר מסקרן של מנות ראשונות בשריות. לכתבה המאלה לחצו על הקישור
קרא עודיניב גרנות וואלה - סניף תל אביב לחץ על קרא עוד ללינק לכתבה
קרא עודמאת מתן שרון 25 באוגוסט 2022
קרא עוד[ניצן לנגר | אוכל טוב, mako | פורסם 25/07/22 09:30 לינק לכתבה בקרא עוד
קרא עודשרון בן-דוד 20 ביולי 2022 טיים אאוט - לינק לכתבה בקרא עוד פריז טקסס הוקמה לפני ארבע שנים כדוכן המבורגרים באזור הבורסה ברמת גן, ועד לשריפה הוא היה הספוט הפופולרי ביותר במתחם בזכות המבורגרים מוגזמים, קריספי צ'יקן ועוד מנות אמריקאיות קלאסיות (ומוגזמות, כאמור). כעת, במקביל לשיפוץ הסניף ברמת גן, נפתח בגבעתיים סניף שני של פריז טקסס, בחלל שבו פעלה בעבר מסעדת פאפאסאן. התפריט, הרחב יותר מאשר בסניף האם מתרכז בביפבורגר – קציצה מתערובת של לא פחות מ־16 נתחי בקר מיושנים, הנטחנים מדי יום במקום. הקציצה, במשקל 220 גרם, מוגשת כביף בורגר קלאסי או בתור צ'יז בורגר עם בצל אומאמי ורוטב צ'יפוטלה (49/56 ש"ח). יש גם המבורגרים יצירתיים יותר: פנטסטיק משרום (עם חמאת כמהין, פטריות ביין, חמאה וגאודה); אולטימייט בורגר (עם רוטב ג׳ק דניאלס, קורנביף, צ'דר ורוטב צ'יפוטלה. אמרנו לכם, מגזימים פה); וסופר הוט אלבמה (עם גבינת פרובלונה, אבוקדו, בייקון טלה וחמאת הבנרו, כבר הבנתם את הקטע) (69-74 ש"ח).
קרא עודיניב גרונות מוואלה מפרגן לנו לינק לכתבה בקרא עוד
קרא עודלינק לכתבה בקרא עוד לכבוד יום טבעות הבצל העולמי ביקשנו ממזלת ההמבורגר "פריז טקסס" את המתכון הסודי לטבעות הבצל המושלמות שלהם שכולם מנסים לחקות. תאמינו או לא - הוא ממש קל!
קרא עוד